Konkurrence: Vind en aften med Leffe ølsmagning og middag

11 apr

- Sponseret indlæg -

Morten Køster - En passioneret mand

Det er ikke en hemmelighed, at der her på bloggen hersker en stor passion for vin og gastronomi. Ved at fortælle om din passion, har du nu muligheden for at vinde en ølsmagning med masser af lækker øl fra Leffe og dertilhørende middag i enten København eller Aarhus.

Nedenfor kan du se et klip med Morten Køster, der er indehaver Restaurant No. 1 der ligger i København. Han deler her med glæde sin passion om mad, vin og ikke mindst belgisk øl, og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at dele netop din passion.

Skynd dig at skriv et par linjer om hvad dit hjerte banker for, og kryds så fingre for at det er dig, der vinder en ekstraordinær belgisk ølsmagning inklusiv middag.

Du kan læse alle oplysninger om konkurrencen nedenfor.

Information om konkurrence:

Man deltager ved at sende et billede af sin passion + en kort forklarende tekst til Leffe@my-pleasure.dk.

  • Du skal være min. 18 år for at deltage i konkurrencen.
  • Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.
  • Ansatte hos Carlsberg Danmark A/S, My-pleasure og Monstro må ikke deltage i konkurrencen.
  • Ved mistanke om snyd har Carlsberg ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.
  • Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Præmier
Hovedpræmien i konkurrencen er en aften med Leffe ølsmagning og middag. Vinderne kan vælge mellem to aftener: enten d. 30. april 2013 på NO 1 i København eller d. 2. maj 2013 på Mefisto i Århus.

Der vil være ca. 30 deltagere ved begge arrangementer. Derudover trækkes der lod om 5 gavekort til udvalgte restauranter, barer og caféer i København, Odense og Århus samt 5 præmier med øl og merchandise.

Den samlede præmiesum udgør: 35.000,-.
Hvert konkurrencebidrag udgør et lod i præmieudtrækningen.
Ved 5.000 konkurrencebidrag er præmie chancen 0,8%. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Carlsberg påtager sig intet ansvar for præmierne, hverken mangelansvar, produktansvar m.m.

Udbyder af konkurrencen er:
Carlsberg Danmark A/S
Vesterfælledvej 6
1750 København V
Tel: +45 3327 3327

Udtrækning af vindere

  • Konkurrencen løber til og med d. 21. april 2013, hvorefter vinderne trækkes blandt alle indsendte bidrag til konkurrencen.
  • Alle vindere kontaktes direkte. Hvis en udtrukken vinder ikke svarer på den direkte henvendelse inden for 24 timer, trækkes en ny vinder.
  • Ved at deltage i kampagnen accepterer man samtidig at Carlsberg Danmark må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier, som Carlsberg Danmark anvender.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgives i forbindelse med kampagnen, vil kun blive brugt i denne sammenhæng. Data kan ikke bruges af tredjepart.

Carlsberg er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments yet

Leave a Reply