MAD i Ridehuset

12 okt

Æblemost fra Tolstrup Æbler

I weekenden d. 30. september – 2. oktober var min kæreste og jeg til MADmesse i Ridehuset i Aarhus. MAD står for Mit Autentiske Danmark, og formålet med messen var at skabe fokus på kvalitetsfødevarer, som bliver produceret i Danmark, altså varer hvor håndværket og råvaren er i centrum.

I Ridehuset var over 30 forskellige producenter repræsenteret, og de fremviste hver især et par af deres produkter. Det var et smagsprøve-paradis med alle mulige lækre (hovedsagligt økologiske) sager: salt, honning, ost, brød, yoghurt, grøntsager, fisk, kød, øl, kaffe, the, is, chokolade, kager, pandekager, æbler og æblemost.

Danpo havde dog  sneget et enkelt konventionelt opdrættet produkt ind i Ridehuset den weekend, nemlig kyllingen, og den stand skar altså lidt i øjnene.

Danpo-kyllingen passede bare ikke ind i et koncept, hvor det hed sig, at  alle producenter værner om miljøet og er nænsomme ved råvarerne.

Favoritsmagsprøverne den weekend var økomedister fra Johannesminde, citronmånen fra Emmerys og Rød Aroma æblemost fra Tolstrup æblemosteri.

 

Flere af den slags arrangementer i Aarhus. Tak!

 

Billeder fra messen

Mel fra Falslevgård Mølle

Mariager Sydesalt

Økologiske oste fra Naturmælk

Flere oste fra Naturmælk

Hokaidosuppe fra Aarstiderne

Økologisk medister fra Johannesminde

Pandekager hos magasinet Mad & venner

Chokolademandler fra Summerbird - Liquorice og Lemon Cayenne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments yet

Leave a Reply