Aarhus Dining Week og ’Zarens morgenmad’

28 sep

Det er d. 17-23 oktober, at en række af Aarhus bedste restauranter åbner dørene for glade spisere. Det er endelig blevet tid til Aarhus Dining Week. Konceptet har de sidste par år været en stor succes i København, og derfor lancerer madmagasinet Copenhagen Food og San Pellegrino det nu også i Aarhus.

Konceptet er ganske enkelt: 3 retter for 200 kr. Der er i år over 20 restauranter, der deltager i arrangementet. De stiller alle hver især op med en 3-retters menu.

Det er stadig muligt at få billetter, og jeg kan i hvert fald anbefale at prøve Svineriet. De server ’Zarens morgenmad’ til forret, en ret min kæreste og jeg fik fornøjelsen af at opleve på vores – lille men meget smagfulde – restaurant-crawl i Aarhus Festuge.

Retten består af tatar af skrabet kalvefilet med vagtelæg i klaret smør og serveres med løjrom, stenbiderrogn, vodkacreme og brødflager.

'Zarens morgenmad' (Svineriet)

Læs mere om Aarhus Dining Week her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments yet

Leave a Reply