Om Gastropassion
Vi er to eventyrlystne gastronauter, der elsker god mad og vin. Gastropassion handler ganske enkelt om al den gastronomi vi støder på – både til hverdag og når der er krystalglas på bordene.
Vi deler primært egne oplevelser med mad og vin, hvad enten det er på restaurant eller hjemme ved egne gryder og med egne glas. Interessen for mad har for begges vedkommende altid været der, men det er i løbet af det sidste fem år, at interessen er blevet til en passion. Sammen bruger vi nu de fleste af vores sparepenge på at udforske gastronomiens mange verdener – én oplevelse af gangen.
Formålet med denne blog er at dele vores oplevelser og forhåbentlig give andre lysten til at få lignende oplevelser. Måske ved hjælp af skarpe billeder og velskrevne indlæg det er muligt at udvikle et gastronomisk hjerte eller to?
Ingen af os har en uddannelse indenfor gastronomien eller tjenerfaget.
Nina arbejder til dagligt som journalist hos TV2 Østjylland.
Mikkel arbejder med mad og vin hos Bichel Vine og uddanner sig sideløbende hos Wine & Spirit Education Trust (WSET) London.
Cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside. Læs mere om Cookies her
Kontakt
Du er meget velkommen til at kontakte os på mail: info@gastropassion.dk
Flot og inspirerede hjemmeside
Det er vi meget glade for at høre. Tusind tak.
De bedste hilsner
Mikkel
Super flot side. Mange spændende anmeldelser. Og interessante restauranter. Er pænt misundelig over at det er lykkedes jer at komme på 41 Grados! Kan se i er fra Århus. Troede egentlig jeg var byens største madøre, men der må I gøre rangen stridig
Vil glæde mig til at følge Jeres eventyr.
Hej Søren,
Først og fremmest tak. Du må endelig ikke give op på 41, det er det hele værd! Vi vil selv gerne derhen igen (nu hedder det dog vidst 41 Experience).
Det er dejligt at se der er nogen der nyder godt af vores skriverier. Blogger du selv om mad, eller er det en sidegeschæft? ☺
Alt godt
Mikkel
Blogger ikke endnu men overvejer og har spurgt Gastromand om de mangler nogen. Spiser en hel del ude.
Thumbs up!
Hej I to
.
.
Rigtig gode og inspirerende anmeldelser i skriver, og gode billeder, da jeg selv ved, hvor svært det kan være, at tage billeder på restauranter uden det store spejlrefleks med blitz
Jeg ser frem til, at læse om jeres kommende besøg.
Mange hilsner
Søren
Hej Søren,
Mange tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på din kommentar og kommentarer generelt – og du har helt ret, uden blitz kan det være udfordrende. Kan se på din side du også klarer det helt ok ☺
Bedste hilsner
Mikkel
Spændende og gode indlæg på jeres blog
God inspiration til restaurantbesøg! Og gode billeder.