Nytårsmenu 2011 fra kompetente I’m A Kombo

11 jan

Nytårsaften 2011 valgte vi den nemme, men enormt lækre, take away-løsning på maden. Vi skulle ni voksne til bords og derudover talte selskabet 3 børn på 2 år og derunder – take away-konceptet virkede som en ganske fornuftig måde at nedsætte stressniveauet på denne årets sidste aften. Eneste problem var at vælge imellem de utallige restauranter, der på deres respektive hjemmesider, diskede op med den ene lækre menu efter den anden – vel at mærke til fornuftige priser.  Vi blev imidlertid foreslået at kigge nærmere på menuen fra kokkeduen I’m A Kombo, der tæller Bo Lindegaard og Lasse Askov. Lindegaard har tidligere arbejdet som køkkenchef på Kokkeriet og desuden været en del af Madeleines madteater. Askov har ligeledes været at finde bag gryderne på Kokkeriet. Menuen havde lige den lille ekstra portion lækkerhed over sig, set i forhold til hvad vi ellers var stødt på af tilbud, og vi købte 9 kuverter til 350,- stykket.

Forret,
Pocheret kongekrabbe i sprød skal. Skummende aromatisk bisque samt rå glaskål. Sursød gulerodspuré, ”læder” af brændte peberfrugter, sort olivenolie og frisk dild.

Hovedret,
Kalvemørbrad bagt med braiserede kalvekæber og stegte svampe. Sprød maniok-crumble med timian og malt. Økologiske selleriknolde bagt i ler med hø, karamelliseret løg og smørkogte porre. Chips og rødvins jus.

Dessert,
Vandbakkelser med kokoscreme og vakuumeret ananas med syrlige passionsfrugtskerner. Flødeis med bitter mørk chokolade, krystalliseret kakaosmør og sprøde kokosflager.

 

Menuen var over al forventning, og den nervøsitet, der havde været, i forhold til hvordan dælen man nu lige skal opvarme og anrette sagerne, var fuldstændig unødvendig. Alle elementer til de forskellige retter var virkelig nemme at have med at gøre – også selvom champagnerusen kom snigende inden tilblivelsen af hovedretten.

Vi sender en tak til I’m A Kombo for at have gjort nytårsmiddagen til noget helt særligt – og spækket med velsmag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Nytårsmenu 2011 fra kompetente I’m A Kombo”

  1. Anders Damm 11. januar 2012 at 11:17 #

    Lækkert!

    Godt at se, at catering rent faktisk laves med stil:)

  2. Gastropassion 11. januar 2012 at 19:09 #

    - det må man i høj grad sige I’m A Kombo gør! Jeg er ihvertfald ikke bleg for at bestille fra dem igen :) Utroligt lækkert og nemt at opvarme/anrette..

    Måske du genkender tallerkenerne fra noma? :)

Leave a Reply