Årets Ret / Årets Gericke 2011

15 sep

Medlemmer af Danske Madanmeldere har spist og stemt og afgørelsen indenfor de forskellige kategorier er faldet. Derudover er der også uddelt en række særpriser: Årets Bistro, Årets Udskænkning og Årets Betjening. Kåringen skete i søndags d. 11 september under et middagsarrangement på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Jeg var desværre ikke med til arrangementet – sådan er det at bo 300 km væk fra København. Jeg glæder mig dog til forhåbentlig at kunne opleve nogle af retterne indenfor den nærmeste fremtid.

Vinderne
Årets forret:
Skandinaviske skaldyr & bisque af tørrede kamille med muslinger & kamille kaviar
Thomas Herman, Herman

Årets hovedret:
Sprængt kalvebryst med ærter og gulerødder
Jonas Christensen, 1. th

Årets dessert:
Gammel Dansk og vilde urter
René Redzepi, noma

Årets Udskænkning: Martin Bek, Formel B
Årets Betjening: Rudolf Mathis
Årets Bistro: Paustian v. Bo og Lisbeth Jacobsen
Årets Snack: noma

For at se billeder af retterne klik her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments yet

Leave a Reply